Find det rigtige maleri til dit hjem

 

Kunst definerer dig og din personlighed, og det kan virkelig ændre et hjem, når der kommer original kunst på væggene.

Når du vælger at købe et kunstværk af en kunstner, køber du meget mere end bare pynt til væggen.

Der er mange timers arbejde, eksperimenter, frustrationer og tvivl bag, som ikke kan ses. Men også helt utrolige sejre og glæde når et maleri man har lagt sin sjæl i får et nyt hjem. 

Når du køber et originalt kunstværk får du noget så unikt som en historie. En lille del af et menneskes indre. For det er dét, der kommer til udtryk på lærredet. Dybe og flygtige tanker, følelser, store som små - kort sagt, en lille fortælling om et menneskes liv, som du måske kan spejle dig i. 

 

Hvilket mål skal maleriet have?

Definer hvilken væg maleriet skal hænge på, og mål derefter væggens højde og bredde. Hvis det skal hænge over et møbel, skal der kun være ca. 15 cm. luft fra overkanten af møblet til underkanten af maleriet for at opnå det mest harmoniske udtryk.

Der skal gerne være mere luft op mod loftet end 15 cm. men det er umiddelbart en smagssag, hvad man synes der ser pænt ud. 

Du skal herefter beslutte dig for om maleriet skal hænge vandret eller lodret og om det skal være være rektangulært eller kvadratisk.

Nå du har konkretiseret målene og formatet for maleriet, så bliver det lettere for dig at komme videre med din søgning.

 

Se maleriet på din egen væg

Hvis du er i tvivl om, hvordan et af mine kunstværker vil se ud på din væg, så send mig gerne et billede af væggen det skal hænge på, på mail HER

Når jeg har modtaget dit billede og ønske om værk, vil jeg placere maleriet digitalt på din væg i det rigtige størrelsesforhold. 

For at kunne gøre dette skal jeg bruge et billede af væggen hvor maleriet skal hænge.
Få gerne lidt af rummet omkring med på billedet.

Billedet skal være taget lige for og i daglys. 

Derudover skal jeg kende bredden og højden af hele væggen, så jeg kan redigere maleriet ind i den korrekte størrelse. 

 

Definer hvilken følelse maleriet skal skabe hos dig

Afhængig af om det skal hænge i en entré, et køkken, soveværelse eller i stuen – så er der givetvis en følelse du gerne vil have, når du betragter dit maleri.

Hvis det skal hænge i dit soveværelse, så kan det være, at du gerne vil føle ro når du kigger på det?

Skal det derimod hænge i stuen, en entre eller i en gang, så kan det være, at du gerne vil have noget med mere lidt flere farver og bevægelse i, som sætter flere tanker i gang, og som pirrer din nysgerrighed?

Det kan også være, at du går efter nogle bestemte farver, som enten skal passe, eller være en kontrast, til din øvrige indretning.

Uanset hvad dit ønske er, så er det nogle gode tanker at gøre sig, når man skal lede efter det perfekte abstrakte maleri til ens hjem.

 

 Pris?

Vi kommer ikke uden om, at prisen også spiller ind, når du skal vælge kunst til dit hjem.

Skal det være original kunst, så bliver det unægtelig dyrere, end hvis du går ned og køber et kunsttryk i den nærmeste boligbutik. 

Hos Art Flair Studio kan du få originale kvalitets malerier til en fair pris. Jeg synes, at kunst skal kunne nydes, mærkes og hænge fremme, så det kan komme til sin ret, i stedet for at være så dyrt at ingen har råd til at købe det.

 

Jeg håber, at du er blevet lidt klogere på hvilket kunstværk der vil passe hjemme hos dig, og at mine malerier kan inspirere og vække nogle følelser i dig.

 

Hvis du stadig mangler svar på nogle af dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig HER

<>